Werk met een missie

Bij William Schrikker zijn wij er voor diegene die het hardst hulp nodig hebben. Onze mensen helpen dag in dag uit jongeren en ouders. Wij werken met een missie. Wij staan voor een veilige werkomgeving en het doorontwikkelen van onze werkmethoden. William Schrikker biedt met een eigen Expertisecentrum opleidingen, training en coaching aan om jou de beste mogelijkheden te geven om je te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Kom bij ons werken

Wat bieden wij jou

Bij William Schrikker bieden we je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden:

  • Een NS-Business Card (2e klas) en een reiskostenvergoeding van € 0,29 per kilometer met de auto
  • 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
  • Flexibele werktijden die je zelf in kunt delen.
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds PFZW
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis.
  • Intern Opleidingscentrum. We maken deel uit van het Jeugdzorg Leert collectief met een breed aanbod aan trainingen en opleidingen.

 

Beroepsregistratie

Interesse in de functie van jeugdzorgwerker? Werk je op dit moment in een andere sector, ben je werkzoekend of net afgestudeerd? Klik dan hier om te lezen hoe je je verplichte SKJ beroepsregistratie snel kunt behalen. Wij vergoeden de registratiekosten (€105,-) als je wordt aangenomen.

Inclusiviteit

We streven als organisatie naar een inclusieve cultuur waar medewerkers en cliënten zich gezien voelen en authentiek kunnen zijn. We maken daarbij geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit.