Pleegouder bij William Schrikker

Pleegouder worden is niet niks. Maar een thuis bieden aan een kind met een beperking en/of ernstige chronische ziekte vraagt nog meer. Dat is niet iedereen gegeven. Daar moet je echt bewust voor kiezen en heel gemotiveerd voor zijn: ‘Het is heel dankbaar, maar je moet het wel aankunnen en vol houden. Het is een soort levensinvulling’. De pleegouders van William Schrikker Gezinsvormen worden zorgvuldig gescreend, voorbereid en ondersteund.

Full-time of part-time pleegouder worden?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is pleegouderschap niet persé full-time. Pleegouders kunnen kiezen uit meerdere mogelijkheden om pleegzorg te bieden. U kan naast full-time pleegouder ook kortdurend en part-time pleegouder zijn. William Schrikker Gezinsvormen zoekt voor alle verschillende vormen naar nieuwe pleegouders! In een webinar hebben we uitgebreid de tijd genomen om goed uit te leggen wat pleegouderschap inhoudt en wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer informatie? Lees welke verschillende varianten van pleegouderschap er zijn hieronder.

Aanmelden voor pleegouderschap

Wilt u zich aanmelden om pleegouder te worden bij William Schrikker Gezinsvormen? Dan kan dat via ons aanmeldformulier. Klik op de knop hieronder om naar het formulier te gaan.

Aanmeldformulier