Werken bij William Schrikker

William Schrikker biedt in elke regio gespecialiseerde jeugdhulp voor een bijzondere doelgroep. Wij bieden ondersteuning en hulp aan kinderen met een (verstandelijke) beperking of chronische ziekte, en/of aan kinderen van ouders met een beperking. De ondersteuning en hulp betreft drang (vrijwillige hulp, maar niet vrijblijvend), het uitvoeren van kinderbeschermingsmaatregelen, jeugdreclassering en nazorg.

William Schrikker telt ongeveer 1000 medewerkers. Het centrale kantoor is in Amsterdam. De ambulante medewerkers werken grotendeels vanuit hun eigen huis.

Op deze pagina vindt u de openstaande vacatures bij William Schrikker.

Openstaande vacatures & stages:

Interesse in de functie van jeugdzorgwerker? Werk je op dit moment in een andere sector, ben je werkzoekend of net afgestudeerd? Klik dan hier om te lezen hoe je je verplichte SKJ beroepsregistratie snel kunt behalen. Wij vergoeden de registratiekosten (€105,-) als je wordt aangenomen.

Wij hebben nog meer vacatures in andere regio’s. Bij welk team ga jij aan de slag?

 

 

Mocht je interesse hebben in een baan bij Partners voor Jeugd, William Schrikker of De Jeugd & Gezinsbeschermers, dan adviseren wij je deze site in de gaten te houden of ons te volgen op LinkedIn.