William Schrikker en Partners realiseren flinke stijging in SROI-inzet

Over 2019 heeft William Schrikker (onderdeel van Partners voor Jeugd) de SROI-inzet bijna verdubbeld. Met onze Social Return on Investment ondersteunen wij projecten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Met een SROI-resultaat van €586.909,- in 2019 hebben we een sterke steiging gerealiseerd. Na de succesvolle SROI inzet in 2018 kan Partners voor Jeugd, waar William Schrikker onderdeel van is, met veel genoegen terugblikken op 2019. Social Return On Investment is succesvol gecontinueerd in 2019, door een structurele en centrale borging binnen de organisatie te realiseren.

Er zijn concrete stappen gemaakt om de doelstellingen voor 2019/2020 te behalen. In 2019 is de SROI bijna verdubbeld. De werkmaatschappij Bedrijfsondersteuning heeft dit, namens PvJ, grotendeels gerealiseerd door samenwerkingsverbanden aan te gaan met sociale organisaties. Zie ons SROI-rapportage over 2019 voor een volledige toelichting van onze SROI inzet.

Meer over onze Social Return on Investment en enkele van de organisaties en projecten die we doen staan op onze SROI-pagina.