Time of Your Life-jongere neemt rap op voor Nederland

Hij is 19 jaar en heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Martijn van de Veen heeft met veel gevoel zijn gedachten en zijn boodschap voor ons allemaal verwoord in een rap. Deze jongen wil iedereen in deze corona-crisis extra warmte geven met zijn teksten. En dankzij Time of Your Life heeft hij zelf ook de steun gekregen die hij nodig had.

Het leven was niet makkelijk voor Martijn. Zijn beide ouders waren ziek en hij heeft zijn vader verloren. Ook had hij problemen op school en kampte hij met depressies. Samen met zijn coach van Time of Your Life ging hij zich verdiepen in het maken van muziek. Hij schreef nummers, mocht hij al een paar keer optreden en heeft hij ook een schrijfkamp georganiseerd waarbij hij een week lang muziek maakte met andere rappers.

Nu wil Martijn next level gaan wanneer zijn tijd bij Time of Your Life erop zit. Een professionele rapper worden, workshops geven en door het land optredens. Maar eerst wil hij Nederland ondersteunen. Met zijn rap wil hij iedereen een hart onder de riem steken. Dus luister naar zijn vlog en zijn rap en laat je inspireren.