Tanja Ineke nieuw lid Raad van Toezicht bij Partners voor Jeugd

Per 1 juli zal Tanja Ineke toetreden tot de Raad van Toezicht van Partners voor Jeugd. Partners voor Jeugd is een samenwerkingsverband van William Schrikker en De Jeugd- & Gezinsbeschermers, actief in de jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg. Mevrouw Ineke is benoemd op voordracht van de medezeggenschap van de organisatie. Zij volgt Roel van Gurp op die onlangs is beëdigd als lid van de Eerste Kamer.

Tanja Ineke heeft ruime ervaring in de zorg- en welzijnssector onder andere als bestuurder bij Libertas Leiden en directeur van Bureau Voor Betere Zorg (VBZ). Daarnaast is zij tussen 2012 en 2018 het gezicht geweest van COC Nederland.

Tanja Ineke over Partners voor Jeugd: "Niet alleen als bestuurder maar ook als pleegmoeder van twee pleegkinderen weet ik hoe belangrijk en complex het werk van een jeugdzorg- of pleegzorgwerker kan zijn. Ik kijk er naar uit om in de rol van toezichthouder de dynamische ontwikkelingen in de sector te volgen en bij te dragen aan goede zorg en ondersteuning van de kinderen en hun ouders."

Theme picker