Start Week van de Pleegzorg 30 oktober - 6 november

De Week van de Pleegzorg is begonnen! Van 30 oktober en 06 november zetten we pleegouders in het zonnetje en vragen we aandacht voor Pleegzorg in Nederland. Ook start de nieuwe landelijke campagne voor pleegzorg: Open je wereld.nu is op de eerste dag van de Week van de Pleegzorg gelanceerd.

Namens William Schrikker bedanken we al onze pleegouders voor hun inzet en voor alle moeite die ze doen om dag in, dag uit, hun gezin en huis open te stellen om kinderen een liefdevol en veilig thuis te bieden. Door het hele land zijn evenementen en bijeenkomsten waarin we de pleegouders het podium geven die ze verdienen en waarin we Pleegzorg op de kaart zetten. Een volledig overzicht van de evenementen en activiteiten is te vinden op de website van Pleegzorg Nederland.

De gehele week zullen we op de website en onze social media kanalen verhalen, updates en inforamtie verspreiden over Pleegzorg en de pleegouderschap. Zoals de documentaire over een van onze pleegouders: Hijltje. De documentaire zal op 30 oktober en op 3 november uitgezonden worden door Omroep West. Bekijk hieronder alvast een preview: