Harriet Poot nieuwe directeur WSS Jeugdbescherming en Jeugdreclassering

In februari 2020 zal Harriet Poot toetreden tot het directieteam van de William Schrikker Stichting Jeugdbescherming & Jeugdreclassering. Het directieteam is daarmee dan weer op volle sterkte. Zij zal de clusters Amsterdam en Zuid-Holland gaan leiden. Harriet heeft ruime ervaring als leidinggevende in de zorg. Recent als directeur van De Opvoedpoli en daarvoor als manager bij Altrecht Aventurijn.

Ze gaat natuurlijk snel met iedereen kennis maken maar in aanloop geeft ze alvast het volgende mee:

“De rode draad gedurende mijn loopbaan in de gezondheidszorg is mijn gedrevenheid om van betekenis te kunnen zijn in het leven van kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen. Als professional werkte ik met hersenbeschadigde jeugdigen, volwassenen en hun dierbaren. Als leidinggevende ben ik in de afgelopen jaren werkzaam geweest in de (ortho) forensische psychiatrie en specialistische jeugdhulp.

De doelgroep van de William Schrikker is bijzonder complex, niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van een verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s en ketenpartners voor deze kwetsbare doelgroep het verschil te kunnen maken in mijn rol als directeur.”

Theme picker