Ministerie positief over Time of Your Life, geslaagd werkbezoek tijdens open podium

Op maandag 21 juni bracht het Ministerie VWS een bezoek aan Crea-theater in Amsterdam waar de Time of Your Life-organisatie een open podium hield. Tijdens het evenement kregen medewerkers van het ministerie inzicht in de verschillende Maatschappelijk diensttijd-trajecten (MDT) van onze jongeren. Daniel, Esmeralda, Robert, Ot, Jace, Floor, Warda, Berry en Jally vertelden op het podium...

William Magazine voorjaar 2021 uitgebracht

De voorjaarseditie van ons magazine William is uitgebracht. Met vele verhalen van cliënten, jeugdzorgwerkers maar ook van contractmanagers bij de gemeente en criminologen. Zo zijn Carlijne Verhoef Contractmanager bij de gemeente Tilburg en Criminoloog Jan Dirk de Jong vertegenwoordigd is deze editie.

Lekenrechters in het complexe familierecht: een MUST!

Onze jurist Veronica Smits heeft een prachtig opiniestuk geschreven als het gaat om de samenwerking tussen de gedragswetenschapper en de rechter bij complexe familiezaken. In dit stuk schetst zij wat het voordeel zou kunnen zijn van van deze multidisciplinaire samenwerking voor de veiligheid van het kind. 

JR2.0 met workshop op ListenUp, 5-daags evenement van het NJR

​​Wie weet er als geen ander wat er in de jeugdzorg goed gaat én wat er beter moet? Precies, jongeren met ervaring in de jeugdzorg zelf! En hoe zet je jongerenparticipatie en ervaringsdeskundigheid op zo'n manier in dat het ook echt wat toevoegt? Samen hebben we die antwoorden.

Uitgestelde William Schrikker Initiatiefprijs eindelijk van start

Vanaf 27 mei kunnen organisaties en instanties weer meedingen naar de William Schrikker Initiatiefprijs! De geldprijs van €15.000 komt ten goede van initiatieven die kinderen en jongeren met een beperking helpen bij het (beter) participeren in de samenleving (school, werk, vrije tijd), of hun ouders helpen bij het opvoeden. 

Nieuw platform voor pleegzorg en pleegouders

Pleegzorg.nl is grondig verbouwd. Na meer dan een jaar ontwikkeling is vandaag de nieuwe website live gegaan. Wat is er nieuw? Allereerst is er nu een community van pleegouders waar ze elkaar kunnen bevragen, steun geven en advies kunnen vragen. Ook heeft de website nu een aanbod aan...

Nieuwe animatie diensten William Schikker Gezinsvormen

Altijd een thuis, daar staat William Schrikker Gezinsvormen voor. Altijd een thuis voor kinderen met een beperking en kinderen van ouders met een beperking. Thuis in het eigen gezin met behulp van onze opvoedondersteuning zolang de veiligheid van het kind dat toelaat.

Time of Your Life bezoekt de Hogeschool Arnhem Nijmegen

Hoe help je jongeren weer aan motivatie om vooruit te komen? Door ze te omringen met inspirerende mensen en hun netwerk uit te breiden. Dat is wat er gebeurt tijdens de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Time of Your Life is een MDT-traject die zich richt op kwetsbare jongeren en hen helpt aan toekomstperspectief. Maar dat kan ook andersom!

12345678