Nieuwsoverzicht

Nieuw project: Time of your life start in september.

Vandaag werden de initiatiefnemers van de proeftuin Time of your life verrast met taart. Aanleiding was de honorering van de subsidieaanvraag door ZonMw voor dit project. Time of your life is één van de 38 proeftuinen die in september start als onderdeel van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd.

Lees meer

Je wordt 18 jaar, wat nu?

18+ wat nu? Gabriëlla Oudhoff woont al negen jaar in een gezinshuis van de Prinsenstichting in Heerhugowaard en is in april achttien jaar geworden. Wat nu? Wie achttien wordt is voor de wet volwassen. Je mag of moet dan zelf dingen beslissen en valt dan niet meer onder jeugdhulp. Lees hier haar verhaal. 

Lees meer

Handjehelpen wint William Schrikker Initiatiefprijs 2018

In het stadsmuseum van Harderwijk werd voor de tweede keer de William Schrikker Initiatief Prijs uitgereikt. De prijs, een geldbedrag van 15.000 euro, ging naar het initiatief ‘Eigenwijs op Reis’ van de vrijwilligersorganisatie Handjehelpen uit Utrecht. De William Schrikker reikt de prijs uit aan een initiatief dat bijdraagt aan goede, vernieuwende hulp voor kinderen, jongeren en ouders met een beperking, die opvoed- en opgroeiproblemen hebben.

Lees meer
Eerste34567Laatste