Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst JBRR & WSS

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) en de William Schrikker Stichting Jeugdbescherming en Jeugdreclassering (WSS JBJR) slaan de handen ineen. Voortaan treden zij naar buiten als één jeugdbeschermingsorganisatie.

Partners voor Jeugd zoekt nieuw Bestuurslid

Partners voor Jeugd zoekt een nieuw lid voor de Raad van Bestuur. De organisatie is een samenwerkingsverband tussen William Schrikker en De Jeugd- en Gezinsbeschermers die actief zijn in de jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg.

Winnaar initiatiefprijs

Vrijwilligersorganisatie Handjehelpen helpt een handje zolang dat nodig is. In dit artikel lees je over het project 'Eigenwijs op reis' waarmee jongeren met een licht verstandelijke beperking leren zelfstandig met het openbaar vervoer naar school te reizen.

'Ik wil mijn telefoon terug'

Dit artikel is afkomstig uit de vijfde editie van de William. Het is een interview met een meisje van 18+ dat uitspreekt wat haar droom is.

Artikel William ''Fouten maken mag''

Het was één tegen vijf. Toen KEVIN vijftien jaar was, zat hij op 5:1. Lees: vijf, soms zes, begeleiders waren nodig om hem in bedwang te houden.

De nieuwe William

Yes! De nieuwe William is weer binnen. Ook dit keer weer met mooie interviews met cliënten en samenwerkingspartner en daarnaast fijne verhalen waar we blij van worden. Het lezen van deze William is zeker weer de moeite waard.

1234567