Nieuws

Webinar Omgaan met stress in je werk

Eén van de meest gehoorde opmerkingen van mensen die last hebben van stress  is: “Ik kan niet loslaten”. Waarom is het zo moeilijk om los te laten?

Oud-voorzitter Hans Simons overleden (71)

Met een zwaar gemoed hebben we er vandaag kennis van genomen dat onze oud-voorzitter van de Raad van Toezicht Hans Simons op 71-jarige leeftijd is overleden. Van 2010 tot 2018 heeft Hans de functie van toezichthouder vervuld.

Derde editie Initiatiefprijs William Schrikker van start

Voor de derde keer stelt de William Schrikker Stichting €15.000 beschikbaar voor een mooi initiatief dat een steuntje in de rug kan gebruiken. Ken jij een mooi initiatief of ben je werkzaam voor een organisatie die het geld goed kan gebruiken voor het uitvoeren van een project? Meld deze aan voor de Initiatiefprijs 2019!

Samenwerkingsovereenkomst JBRR & WSS

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) en de William Schrikker Stichting Jeugdbescherming en Jeugdreclassering (WSS JBJR) slaan de handen ineen. Voortaan treden zij naar buiten als één jeugdbeschermingsorganisatie.

Partners voor Jeugd zoekt nieuw Bestuurslid

Partners voor Jeugd zoekt een nieuw lid voor de Raad van Bestuur. De organisatie is een samenwerkingsverband tussen William Schrikker en De Jeugd- en Gezinsbeschermers die actief zijn in de jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg.

Winnaar initiatiefprijs

Vrijwilligersorganisatie Handjehelpen helpt een handje zolang dat nodig is. In dit artikel lees je over het project 'Eigenwijs op reis' waarmee jongeren met een licht verstandelijke beperking leren zelfstandig met het openbaar vervoer naar school te reizen.

'Ik wil mijn telefoon terug'

Dit artikel is afkomstig uit de vijfde editie van de William. Het is een interview met een meisje van 18+ dat uitspreekt wat haar droom is.

Artikel William ''Fouten maken mag''

Het was één tegen vijf. Toen KEVIN vijftien jaar was, zat hij op 5:1. Lees: vijf, soms zes, begeleiders waren nodig om hem in bedwang te houden.

123456