Nieuws

JBJR Factsheet 2019 beschikbaar

Wat heeft 2019 ons gebracht? In deze factsheet lees je waar William Schrikker Jeugdbescherming & Jeugdreclassering vorig jaar allemaal mee bezig is geweest. Je ziet hier in een oogopslag wat...

Voortgang aanwijzing Inspectie en certificaat KMI

In februari berichtten we al over de aanwijzing van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (inspectie) aan de William Schrikker Jeugdbescherming & Jeugdreclassering. We vinden het belangrijk informatie te delen over de voortgang van het verbetertraject. En over het certificaat van het KMI.

Nieuwe William magazine is uit

De nieuwe William is uit! Met daarin de kinderburgemeester Jayden, het afscheid van onze bestuurder Erik Heijdelberg en natuurlijk heel veel verhalen over de kinderen en onze jeugdzorgwerkers.

 

Allereerste podcast ‘Complexe Scheidingen’ beschikbaar

Voor jeugdprofessionals is in Nederland heeft het Uitvoeringsprogramma Scheiden zonder Schade een podcast binnen het thema Complexe Scheidingen beschikbaar gesteld. In de 20 minuten durende gaat Jeltje Rijks in gesprek met Peter Smits van SAVE en Robin Oudheusden van William Schrikker JBJR over de samenwerking tussen ouders.

Time of Your Life-jongere neemt rap op voor Nederland

Hij is 19 jaar en heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Martijn van de Veen heeft met veel gevoel zijn gedachten en zijn boodschap voor ons allemaal verwoord in een rap. Deze jongen wil iedereen in deze corona-crisis extra warmte geven met...

1234567