Nieuws

Allereerste podcast ‘Complexe Scheidingen’ beschikbaar

Voor jeugdprofessionals is in Nederland heeft het Uitvoeringsprogramma Scheiden zonder Schade een podcast binnen het thema Complexe Scheidingen beschikbaar gesteld. In de 20 minuten durende gaat Jeltje Rijks in gesprek met Peter Smits van SAVE en Robin Oudheusden van William Schrikker JBJR over de samenwerking tussen ouders.

Time of Your Life-jongere neemt rap op voor Nederland

Hij is 19 jaar en heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Martijn van de Veen heeft met veel gevoel zijn gedachten en zijn boodschap voor ons allemaal verwoord in een rap. Deze jongen wil iedereen in deze corona-crisis extra warmte geven met...

Time of Your Life gaat door naar fase 2

Het project Time of Your Life krijgt vervolg! Opdrachtgever ZonMw heeft een vervolgproject toegekend aan het Expertisecentrum William Schrikker om Time of Your Life voort te zetten.Het afgelopen jaar begeleidde Time of Your Life ruim 100 jongeren binnen Maatschappelijke diensttijd-trajecten. Dat aantal gaat naar...

William Schrikker Stichting krijgt aanwijzing van de inspectie

De William Schrikker Stichting heeft een aanwijzing van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd gekregen omdat de kwaliteit van de uitvoering van kinderbeschermingsmaatregelen onvoldoende is. Lees hier de reactie van onze Raad van Bestuur.

William Schrikker Pleegzorg en William Schrikker Zorg en Wonen fuseren

William Schrikker Stichting Pleegzorg en William Schrikker Zorg en Wonen gaan verder onder de naam William Schrikker Stichting Gezinsvormen. Deze naamswijziging vloeit voort uit het feit dat wij de komende jaren een breder aanbod aan jeugdhulp zullen ontwikkelen. 

Voorzitter van de Raad van Bestuur Partners voor Jeugd met pensioen

De voorzitter van de Raad van Bestuur, Erik Heijdelberg, verlaat Partners voor Jeugd begin juni van dit jaar. Hij heeft inmiddels al de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en heeft te kennen gegeven na een zeer intensief dienstverband van 7 jaar te willen stoppen met zijn werk als voorzitter.

1234567