Praat mee!

Bij William Schrikker vinden we dat iedere cliënt een stem verdient! Door lid te worden van de cliëntenraad kan jij je stem laten horen. Je praat mee en denkt mee over zaken die jij als cliënt belangrijk vindt en helpt ons om de kwaliteit van onze hulpverlening te verbeteren.

De cliëntenraad bestaat alleen uit (ex) cliënten van William Schrikker. Dit kunnen jongeren (ouder dan 12), ouders, grootouders of pleegouders zijn. Iedereen die cliënt is of is geweest is welkom.  Met elkaar bespreken jullie het werk en het beleid van William Schrikker en geven jullie ons gevraagd en ongevraagd advies over dingen die alle cliënten aangaan. 

Hoe gaat de cliëntenraad te werk?

De leden van de cliëntenraad komen één keer per maand, op een zaterdag, in Utrecht bij elkaar. Vaak is dit alleen met de leden van de cliëntenraad, maar soms wordt er ook een bestuurder, directeur of een andere medewerker van de William Schrikker uitgenodigd. De vergaderingen worden begeleidt door een ouder die ervaring heeft met William Schrikker.

Doe mee en laat je stem horen!

Wil jij ook mee praten met de cliëntenraad en ons helpen de kwaliteit van de hulpverlening te verbeteren? Laat dan je stem horen en meld je aan via: clientenraad@wsg.nu